nieuws

Altera koopt woningproject Nieuwerkerk van Stebru

Beleggingen

Altera Vastgoed heeft overeenstemming bereikt met Stebru Bouwgroep uit Nieuwerkerk aan den IJssel over de verwerving van 66 appartementen in het project De Tourmalijn te Ridderkerk voor ongeveer 14 miljoen euro.

De Tourmalijn bestaat uit twee woontorens van ieder achttien verdiepingen met totaal 130 appartementen en 130 parkeerplaatsen op maaiveld aan de Drierivierenlaan te Ridderkerk. De door Altera af te nemen toren bevat 64 driekamerappartementen van gemiddeld 85 m2 en twee penthouses met ruime balkons of terrassen. De verkoop aan particulieren van de appartementen in de tweede toren is door Stebru gestart en verloopt succesvol.

De bouw is al gestart en de oplevering wordt verwacht in februari 2018. René Hogenboom, algemeen directeur van Altera, zegt in een reactie: ‘Naast de vele binnenstedelijk gelegen appartementen is dit een project dat wij graag toevoegen aan de portefeuille vanwege de kwaliteit van de locatie door de ligging aan het water, een historische splitsing van waterwegen, waar ook nu nog veel scheepvaartverkeer voor een levendig karakter zorgt. Ook het Driehoeksveer en de snelle ferry naar Rotterdam en Dordrecht Centrum dragen daar aan bij.’

Reageer op dit artikel