nieuws

Woonwaarde verkoopt 200 woningen aan Fifpro

Beleggingen

Woningcorporatie Woonwaard heeft een portefeuille van twaalf wooncomplexen en een winkel verkocht aan Fifpro, de internationale vakbond van professionele voetballers.

Het gaat om hoogwaardige objecten op uitstekende locaties in de gemeenten Alkmaar, Heerhugowaard, Heiloo en Broek op Langedijk.

De verkoop van deze woningen past in de strategie van Woonwaard om zich meer te richten op het gereguleerde woningbezit. Met deze transactie geeft Fifpro verder vorm aan zijn ambitie om een hoogwaardige portefeuille huurwoningen op te bouwen.

TW Residential heeft Fifpro begeleid bij de koop en wordt verantwoordelijk voor het asset- en propertymanagement. Woonwaard werd juridisch begeleid door Houthoff Buruma en geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

Reageer op dit artikel