nieuws

Staalbankiers verkoopt 231 woningen

Beleggingen

Staalbankiers heeft namens de woningmaatschappen XXXI en XXXVI een portefeuille van 231 woningen verkocht aan Garden-End Building. De koopsom bedraagt 24,1 miljoen euro kosten koper.

Het betreft 141 eengezinswoningen en 90 appartementen en enkele garages verdeeld over verschillende locaties in Nederland. De verkoop hing samen met de nadering van de afgesproken einddatum van de woningmaatschappen. Er werden hiervoor enkele potentiële gegadigden door Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs uitgenodigd. Volgens Staalbankiers is het rendement op de beëindigde woningmaatschappen bovengemiddeld, mede door de verkoopopbrengst..

Voorneman Geenen Notarissen traden op als juridisch adviseur. Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs begeleidde de transactie namens de verkopers.

Reageer op dit artikel