nieuws

Mitros verkoopt Hart van Lombok in Utrecht

Beleggingen

Stichting Mitros heeft het voormalige zorgcomplex en parochiehuis Hart van Lombok verkocht aan particulieren. Het complex aan de Kanaalstraat 197, 199, 199A en 199B ligt in de Utrechtse wijk Lombok en heeft een oppervlakte van 3.893 m2.

Mitros verkoopt Hart van Lombok in Utrecht

De verkoop past binnen het plan van Mitros om vastgoed af te stoten dat geen bijdrage levert aan de kerntaak van de stichting. De kopers onderzoeken de mogelijkheid voor herontwikkeling naar appartementen. Volgens het Kadaster bedroeg de prijs 1 miljoen euro. De nieuwe eigenaren zijn particulieren die samenwerken via de vennootschap Duurzame Ontwikkelingen Utrecht en een andere particulier.

De koper werd begeleid door MVGM Bedrijfshuisvesting. Stichting Mitros werd bij de transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

Reageer op dit artikel