nieuws

Lofts in Rijkswaterstaat-kantoor Scheveningen

Beleggingen

KondorWessels Vastgoed heeft het voormalige kantoorgebouw van Rijkswaterstaat in Scheveningen verworven. De VolkerWessels-onderneming transformeert het kantoor naar woningen.

De koopovereenkomst met het Rijksvastgoedbedrijf is recent getekend. Het gebouw aan Vuurtorenweg 35-37 heeft een oppervlakte van 10.000 m2. De locatie van wordt door KondorWessels Vastgoed en OeverZaaijer architectuur en stedebouw herbestemd naar appartementencomplex met ruime en lichte lofts.

Het voormalige kantoorgebouw ligt aan het 3 kilometer lange Scheveningse zeefront tussen de Scheveningse haven en de boulevard. De herontwikkeling is onderdeel van Masterplan Scheveningen-kust, waarin de gemeente Den Haag ernaar streeft Scheveningen-kust een nieuwe uitstraling te geven.

 

Reageer op dit artikel