nieuws

Hart van Lombok kostte 3,575 miljoen euro

Beleggingen

In het bericht over de verkoop van Hart van Lombok in Utrecht door Mitros is een fout geslopen.

Hart van Lombok kostte 3,575 miljoen euro

In de Vastgoedmarkt-nieuwsbrief van 27 mei staat dat het voormalige zorgcomplex aan de Kanaalstraat 197 en het parochiehuis aan de Kanaalstraat 199A en 199B voor 1.000.000 euro van eigenaar verwisselden. Dat is onjuist. Het voormalige zorgcomplex ging voor 2.575.000 euro van de hand en het parochiehuis voor 1.000.000 euro.

Een woordvoerder van MVGM Bedrijfshuisvesting bestrijdt bovendien ten stelligste dat het pakket in handen is gekomen van meer dan één partij. Dat had Vastgoedmarkt bericht op basis van een vermelding in het Kadaster. Van beide objecten staat tweederde op naam van Duurzame Ontwikkelingen Utrecht, waarin twee particulieren samenwerken. Het resterende belang van één derde in de panden staat op naam van een andere particulier, aldus het Kadaster.

De enig juiste weergave van de transactie is volgens de zegsman van MVGM het persbericht dat DTZ Zadelhoff erover verzond. Daarin staat dat de koper ‘een particuliere belegger’ is. Gevraagd naar een verklaring voor het verschil met de weergave in het Kadaster zegt de MVGM-woordvoerder: ‘Over de achterliggende structuur doe ik geen mededelingen.’

Reageer op dit artikel