nieuws

GVDL koopt grond Son voor nieuwbouw GL Plastics

Beleggingen

GVDL Vastgoed heeft een bouwrijp grondstuk gekocht van 4.665 m2 gelegen op de hoek Ekkersrijt 5000/Ekkersrijt 5700 in Son. Dit grondstuk behoorde toe aan Van Schijndel Vastgoed VII uit Geffen.

Op het verkochte grondstuk zal de uitbreiding worden gerealiseerd van GL Plastics die ernaast gevestigd is op Science Park Eindhoven 5711 in Son. GL Plastics zal op de betreffende grondpositie een uitbreiding realiseren met productie- en opslagruimte. De uitbreiding zal gerealiseerd worden door Bouwbedrijf Van Schijndel uit Geffen.

De verkochte grond maakt deel uit van een groter grondstuk, waar nu nog 8.000 m2 beschikbaar is. Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis en DTZ Eindhoven brachten de transactie tot stand namens de verkoper Van Schijndel Vastgoed VII.  

Reageer op dit artikel