nieuws

Corum verwerft Footlocker campus Vianen

Beleggingen

Corum heeft de Footlocker campus van 6.550 m2 in Vianen van een institutionele belegger gekocht. De Franse belegger belooft meer aankopen in Nederland te doen.

Het kantoorbouw aan de Ir. D.s. Tuinmangweg is recent uitgebreid met nieuwbouw. De oudbouw en de nieuwbouw beslaan in totaal 6.550 m2 vvo. Daarnaast zijn er 203 parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig. Het pand is langjarig en tegen marktconforme condities verhuurd aan Footlocker.

Appelhoven Vastgoedadviseurs heeft de transactie namens de koper begeleid. De verkoper werd geadviseerd  door DRS. Orsel notariaat trad op als notaris en Search als technisch adviseur voor de koper. Atlas tax begeleidde de koper fiscaal. Dit is de zevende koop van Corum in Nederland in korte tijd.  Op korte termijn verwacht Corum nog meer transacties in Nederland af te wikkelen.

Reageer op dit artikel