nieuws

Aberdeen koopt distributiecentrum in Tiel

Beleggingen

DHG heeft het door hem ontwikkelde distributiecentrum aan Biezenwei 16 in Tiel verkocht en overgedragen aan het Aberdeen European Balanced Property Fund. De koopsom bedraagt volgens de akte van levering (Kadaster) 19,5 miljoen euro.

Het object  is gelegen op industrieterrein Medel in Tiel en werd in 2014 gebouwd en opgeleverd. Het distributiecentrum bestaat uit 4.832 m2 opslagruimte, 513 m2 kantoorruimte, 589 m2  showruimte en 960 m2 mezzanine. Papiergroothandel Igepa Nederland huurt het pand voor vijftien jaar. 

Het Aberdeen European Balanced Property Fund werd bij deze aankoop geadviseerd door Aberdeen Asset Management. Van Doorne heeft de koper juridisch begeleid en Savills trad op als technisch adviseur. 

Reageer op dit artikel