nieuws

WDP koopt distributiecentrum op Schiphol

Beleggingen

WDP Nederland heeft een distributiecentrum aan Folkstoneweg 65 te Schiphol aangekocht. Het gebouw is volledig verhuurd aan Kuehne + Nagel.

WDP koopt distributiecentrum op Schiphol

K+N voert hier logistieke activiteiten uit gericht op het vervoer van versproducten zoals groente, fruit en bloemen. Het gebouw bestaat uit 6.000 m2 logistieke bedrijfsruimte en circa 2.300 m2 kantoorruimte. Het gebouw is ingericht als verscentrum en voorzien van koel- en vriescellen, vacuümcontainers en rollerbanen. Het gebouw is gelegen op Schiphol Zuidoost, nabij de start- en landingsbanen met via de nieuwe N201 naar de bloemenveiling Aalsmeer en uitvalswegen A4, A5 en A9. Verkoper werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff. Juridische ondersteuning werd verleend door Boekel. De koper, WDP Nederland, werd geadviseerd door Industrial real estate partners en Van Doorne.

Reageer op dit artikel