nieuws

The Beagle verkoopt kantoor in Leiden aan Corum

Beleggingen

De Franse belegger Corum heeft het kantoor-/labgebouw Beagle Zernike in Leiden gekocht van The Beagle, een joint venture van JP van Eesteren en PCS Design & Construction.

Het bedrijfsverzamelgebouw met kantoren en laboratoria ligt aan Zernikedreef 16 op het Leiden Bio Science Park. Het bestaat uit 4.250 m2 verhuurbare vloeroppervlakte en 72 parkeerplaatsen op eigen terrein. Het gebouw is langjarig verhuurd aan Batavia Biosciences en Galapagos. In tegenstelling tot veel andere objecten in de omgeving ligt Beagle Zernike op eigen grond. Het Leiden Bio Science Park heeft momenteel geen leegstand en is sterk in ontwikkeling door onder andere de nieuwbouw en verhuur van dit gebouw en van de objecten die de afgelopen jaren gerealiseerd zijn voor Avery Dennison en Astellas .Appelhoven Vastgoedadviseurs adviseerde de koper bij deze transactie. De verkoper werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

Reageer op dit artikel