nieuws

Robeco verkoopt twee kantoren Hoofddorp

Beleggingen

Robeco heeft twee naast elkaar gelegen kantoren in Hoofddorp verkocht van in totaal 4.120 m2 verkocht aan een Chinese investeerder en een particuliere belegger.

Gebouw Tango aan de Opaallaan 1198-1204 is gekocht door een Chinese investeerder. Het naastgelegen gebouw Echo aan de Opaallaan 1206-1212 werd verkocht aan een particuliere belegger. Gebouw Tango omvat 1.850 m2 kantoorruimte met zestig parkeerplaatsen. Gebouw Echo bestaat uit 2.270 m2 met eveneens zestig parkeerplaatsen. Gebouw Tango is zonder gebruikers verkocht, gebouw Echo is voor driekwart verhuurd aan diverse gebruikers.

Namens verkoper Robeco Structured Properties I werden de transacties begeleid door Annexum en tot stand gebracht door BT Makelaars. De koper van Echo werd geadviseerd door SMC Consultants. De twee gebouwen liggen op het bedrijventerrein Graan voor Visch en maken deel uit van het trio gelijksoortige gebouwen Echo, Tango en Delta. Het naastgelegen gebouw Delta wordt door BT Makelaars aangeboden.

In een derde transactie voor eigen gebruik is het kantoorgebouw aan Siriusdreef 49-67 op Beukenhorst Oost in Hoofddorp verkocht aan Consolid uit Amsterdam, die zich hier zal vestigen. Het pand heeft een oppervlakte van 2.800 m2 met 67 parkeerplaatsen. Consolid is Nederlands grootste gespecialiseerde uitzend- en detacheringsbureau in vervoer en veiligheid. De verkoper, een particuliere belegger, werd geadviseerd door BT Makelaars, de koper door Gerrit Jan Heemskerk Makelaardij.

Reageer op dit artikel