nieuws

Clever Real Estate verkoopt 229 woningen Amsterdam

Beleggingen

Clever Real Estate heeft een woningcomplex met 229 woningen aan de Rijswijkstraat in Amsterdam verkocht aan een niet nader genoemde particuliere belegger.

Dat meldt vastgoedadviseur Cushman & Wakefield zonder financiële details te noemen. Clever Real Estate is een samenwerkingsverband tussen leegstandbeheerder Camelot Europe en bouwer en vastgoedontwikkelaar KlokGroep. Het woningcomplex is een voormalig kantoorgebouw van 8.700 m2 aan Rijswijkstraat 175 dat is getransformeerd naar woningen voor eenpersoonshuishoudens.

Het complex is in november 2014 opgeleverd en is sindsdien vrijwel geheel verhuurd. De woningen zijn uitstekend geschikt voor onder andere studenten, expats en young professionals. De woningen worden volledig gestoffeerd en gemeubileerd verhuurd. Clever Real Estate werd voor deze transactie geadviseerd door Cushman & Wakefield. Houthoff Buruma trad op als juridisch adviseur. De koper is geadviseerd door RechtStaete vastgoedadvocaten & belastingadviseurs.

Reageer op dit artikel