nieuws

Certitudo koopt transformatieproject Haarlem

Beleggingen

Certitudo Capital heeft van Nationaal Grondbezit een kantoorpand van ruim 11.000 m2 in Haarlem gekocht. De ontwikkelende belegger denkt het pand te transformeren naar ruim honderd huurappartementen.

Het kantoor aan Surinameweg 11 in Haarlem-Schalkwijk is nu nog verhuurd aan het UWV. Certitudo Capital transformeert het gebouw naar een duurzaam en modern appartementencomplex met waarschijnlijk ruim honderd huurappartementen van 36 tot 91 m2. Het object zal ook over een eigen parkeergarage beschikken.

Certitudo Capital verhuurt de woningen binnen de iResidence-portefeuille. Het fonds richt zich voornamelijk op hoogopgeleide starters op de woningmarkt, die een huurwoning in of nabij het stadscentrum zoeken. DTZ Zadelhoff heeft deze transactie namens verkoper begeleid.

Reageer op dit artikel