nieuws

Sens en Stebru verkopen huurwoningproject Hilversum

Beleggingen

Sens Real Estate en Stebru Transformatie hebben het woningproject Hof van Holland in Hilversum verkocht aan het Bedrijfspensioenfonds voor de Landbouw (BPL).

Op de locatie aan de ’s-Gravelandseweg in Hilversum staat nu nog het voormalige ING-kantoor dat wordt gesloopt om ruimte te maken voor 41 levensloopbestendige appartementen en drie eengezinswoningen. De nieuwbouwontwikkeling is verkocht aan BPL via vermogensbeheerder Syntrus Achmea Real Estate & Finance. De woningen zijn bestemd voor de vrijesectorhuur in het middensegment.

De appartementen zullen levensloopbestendig worden gebouwd zodat ze geschikt zijn voor bewoning tot hoge leeftijd. Mochten de huurders zorgbehoevend zijn of worden, kunnen ze in hun woning blijven. Het is namelijk mogelijk om thuiszorg te krijgen, mocht dit in de toekomst nodig zijn. Daarnaast is het plan voorzien van een gemeenschappelijke ruimte in het gebouw waar de bewoners samen kunnen komen. Binnenkort wordt gestart met de sloop- en bouwwerkzaamheden. De oplevering vindt naar verwachting plaats eind 2017.

Reageer op dit artikel