nieuws

Nedstede koopt paviljoen This is Holland

Beleggingen

Nedstede heeft het in aanbouw zijnde paviljoen This is Holland in Amsterdam Noord gekocht.

In This is Holland krijgen toeristen een deels virtuele rondleiding (een ‘interactieve pre-show’) over Nederlandse hoogtepunten zoals de Afsluitdijk en de bollenvelden. Aan het einde van het bezoek zweven zij daar overheen, in een vliegsimulator gebouwd door achtbaanbouwer Vekoma. Middels een sale-and-lease-backconstructie stapt Nedstede in het project dat verrijst aan de noordelijke IJ-oever tussen de A’DAM-toren en filmmuseum Eye.  

Nedstede wil meer gaan investeren in leisure. Eigenaar Michael van de Kuit van Nedstede:  ‘We richten ons op de uitbreiding van strategische vastgoedconcepten in de groeiende Amsterdamse leisurelmarkt. Met als oogmerk: ruimte creëren voor ondernemers om uit te blinken en boven de massa uit te stijgen. Daarbij hechten we sterk aan het geloof in het potentieel van de gebruikers, de bezoekers en de omgeving. Ook participatie speelt een belangrijke rol. Vandaar dat Nedstede deelneemt in de financiële & operationele exploitatie van This is Holland.’

 

Reageer op dit artikel