nieuws

LSI verkoopt 78 appartementen aan Delta Lloyd

Beleggingen

LSI Project Investmet verkoopt aan Delta Lloyd Vastgoed het project de Willemstoren in Rotterdam, een nog te bouwen complex met 78 nieuwbouwappartementen en 46 parkeerplaatsen . Naar verwachting zal de woontoren voorjaar 2018 worden opgeleverd.

De nieuwbouwontwikkeling is gelegen aan de voet van de Erasmusbrug. Op deze locatie zullen studio’s en twee- en driekamerappartementen tussen 55 en 135 m2 worden gerealiseerd. Alle woningen hebben een balkon en een berging in de onderste laag van het gebouw. Onder het gebouw is een parkeergarage voorzien.

LSI Project Investment en Inspire Real Estate zijn ontwikkelaars van het gebouw. LSI werd bij de verkoop geadviseerd door Capital Value. Delta Lloyd Vastgoed werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff. Ooms Makelaars stelde een advies op voor de lokale huurprijzen. 

Reageer op dit artikel