nieuws

Fraanje verkoopt project in Goes aan DP Wonen

Beleggingen

Het Zeeuwse aannemingsbedrijf Fraanje uit Lewedorp heeft in de Goese woonwijk Mannee 21 gezinswoningen, vier maisonnettes en twee commerciële ruimten ontwikkeld en deze verkocht aan de particuliere belegger DP Wonen uit Barendrecht.

Fraanje verkoopt project in Goes aan DP Wonen

De woningen zullen deels vermarkt gaan worden in de vrije sector huurmarkt en deels verkocht aan particuliere kopers. De commerciële ruimten in de plint onder de maisonnettes zijn met name bedoeld voor commerciële voorzieningen en wijkvoorzieningen. Op 1 april 2016 zal ceremonieel de eerste paal geslagen worden door wethouder Alssema van Goes en start de bouw van het gehele project. Deze transactie vormt feitelijk een tweede fase op een eerdere transactie in 2014 tussen voornoemde partijen waarbij al 22 gezinswoningen werden gerealiseerd en opgeleverd.  Teamforreal trad als makelaar op namens verkoper Fraanje. Makelaarskantoor Schrijver Versluijs uit Goes gaat in opdracht van DP Wonende verkoop en verhuur verzorgen van de woningen, maisonnettes en commerciële ruimten.

Reageer op dit artikel