nieuws

Bryant Park koopt hoofdkantoor USG in Almere

Beleggingen

Het hoofdkantoor van USG People aan P.J, Oudweg 61 in Almere is aangekocht door Bryant Park Netherlands Acquisition, een fonds van MCAP Global Finance (UK), voor een bedrag van ruim 27 miljoen euro.

Verkoper is het Italiaanse fonds Europa Immobiliare 1, gemanaged door Vegagest SGR. Zij werden vertegenwoordigd door Savills Investment Management. Het kantoorgebouw is tot medio 2028 verhuurd aan USG People en omvat 12.000 m2 kantoorruimte en 125 parkeerplaatsen in de parkeergarage onder het gebouw.

Equity Estate treedt op als investmentmanager namens MCAP Global Finance. Greenberg Traurig heeft de juridische advisering voor koper uitgevoerd en CVO International en Hofstede cs hebben koper technisch en milieutechnisch bijgestaan. JLL trad op als aankopend makelaar. Savills Investment Management en Vegagest SGR zijn bij de verkoop geadviseerd door Deltastate Makelaars & Vastgoedadviseurs en juridisch adviseur Simmons & Simmons.

Bryant Park kocht op begin februari 2016 de verzamelkantoorgebouwen De Bordewijk in Den Haag en Signum in Delft voor een totaalbedrag van 11,5 miljoen euro. De belegger kocht kort daarvoor al de Zuidtoren aan Taurusavenue 1-41 in Hoofddorp voor 40,2 miljoen euro.  

Reageer op dit artikel