nieuws

Bouwstart woningproject CBRE GI in Ede

Beleggingen

De bouw van het project De Hooghe Hoed in het centrum van Ede is begonnen. Opdrachtgever van het project met 44 huurwoningen is een woningfonds van CBRE Global Investors.

Hiermee is invulling gegeven aan de turn-key overeenkomst tussen Kelderman Bouw uit Ede en het CBRE Residential Fund voor de realisatie van 44 huurappartementen. Marlausy Vastgoedontwikkeling & Advies en Pasman Vastgoed Consultancy hebben in nauwe samenwerking met Kelderman Bouw een aanmerkelijk deel van het woningbouwprogramma in het project omgezet van koop naar vrijesectorhuur en vervolgens de verkoop van dit omgezette programma begeleid.

Volgens de projectsite telt het project nog twaalf koopwoningen. De appartementen worden gebouwd op de hoek Telefoonweg-Veenderweg, een historische locatie in het centrum van Ede. 

Reageer op dit artikel