nieuws

Vesteda koopt project met 55 appartementen Haarlem

Beleggingen

Vesteda heeft een turnkey overeenkomst gesloten voor de verwerving van 55 huurappartementen in een project aan de Aziëweg in Haarlem.

Dat schrijft het institutionele woningfonds op zijn website. Het project ligt in de wijk Schalkwijk en betreft een voormalige ontwikkeling van woningcorporatie Pré Wonen die is overgenomen door HSB uit Volendam. HSB realiseert in totaal twee woontorens, Twister en Tango, waarvan Tango bestemd is voor de huursector (Vesteda) en Twister voor de koopsector. Tango zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2018 worden opgeleverd.

Nico Mol, director Acquisitions & Development bij Vesteda: ‘Tango is het eerste project van Vesteda in Haarlem. De huurmarkt in Haarlem is sterk en er zijn maar weinig nieuwbouw huurprojecten.’De woontorens krijgen met hun opvallende ronde vorm een markante uitstraling. Elk appartement krijgt drie kamers met in totaal een gemiddelde woonoppervlakte van 90 m2. De appartementen worden voorzien van vloerverwarming en krijgen over de volle breedte een balkon. De appartementen worden in het middeldure huursegment aangeboden.

 

Reageer op dit artikel