nieuws

Valad koopt Retailpark Westpoort in Amsterdam

Beleggingen

Valad Europe heeft voor Valad Netherlands Diversified Partnership (VNDP) het Retailpark Westpoort in Sierenborch in Amsterdam verworven. Het complex is 25.633 m2 groot.

Dat heeft Valad bekendgemaakt. Volgens de akte van levering bedraagt de koopprijs 15.095.011 euro.  

Westpoort is een kwalitatief hoogwaardig tweede generatie retailpark. Het in 2007 gebouwde complex ligt buiten de stad, aan de recent geopende A5. Het object, bestaande uit drie winkelverdiepingen en een parkeerdek, wordt verhuurd aan twaalf bedrijven, waaronder Woonexpress, Kwantum en Jumbo Golf Wereld.

Dit is de eerste aankoop van een retailobject voor VNDP nadat in 2015 een aantal grote kantoorgebouwen aan de portefeuille van het fonds zijn toegevoegd, waaronder Victoria, Haagse Poort en de UNO- en CNO-portefeuilles. Met deze aankopen zijn ruim 350 miljoen aeuro sangewend voor VNDP.

Valad Europe werd bij de verkoop bijgestaan door Creating Retail Parks.

Reageer op dit artikel