nieuws

Syntrus verkocht winkelpanden voor 3,6 miljoen

Beleggingen

Bij de verkoop van twee retailpanden in Haarlem en een woonwinkelobject in Amersfoort door Syntrus Achmea bedroeg de totale prijs 3,6 miljoen euro.

Syntrus verkocht winkelpanden voor 3,6 miljoen

Dat blijkt uit akten van levering. DTZ Zadelhoff had de verkoop 25 februari al gemeld, zonder financiële details.

Het pand met twee winkels aan de Leusderweg 92 tot en met 98 (793 m2) en vijftien bovengelegen woningen werd voor 2,75 miljoen euro eigendom van een particuliere belegger uit Amsterdam. In het complex huizen Bikeshop Amersfoort en Second Lifestyle (tweedehands kleding en outlet). De nieuwe eigenaar van het object bezit al veel panden aan de Leusderweg in Amersfoort, zo is te zien in het Kadaster.

De twee Haarlemse winkelpanden aan de Generaal Cronjéstraat 45 en 71-73 werden voor 815.000 euro eigendom van Stichting LaBrique. De huurders zijn Bakkerij Vink (100 m2 op nummer 45) en Leemans Schoenen (400 m2 op nummer 71-73).

Syntrus Achmea verkocht het complex in Amersfoort namens Stichting Pensioenfonds Wonen en de twee panden in Haarlem namens Interpolis Onroerend Goed.

Reageer op dit artikel