nieuws

Royal Properties koopt South Point Hoofddorp

Beleggingen

De Royal Properties Group, vertegenwoordigd door Sebaldinvest, heeft het South Point kantorencomplex aangeschaft voor 31,9 miljoen euro.

Verkoper is Beleggingsconsortium Hoofddorp Beheer, vertegenwoordigd door Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Verkoper werd geadviseerd door JLL en Houthoff Buruma. Schut van de Ven te Amsterdam trad op als notaris.

Het South Point complex is één van de best gelegen kantoorgebouwen in Hoofddorp met zijn ligging direct aan het treinstation. Het complex bevat 22.000 m2 kantoorruimte verspreid over zes gebouwen en beschikt over een parkeernorm van 1 op 53 m². De kantoren zijn verhuurd aan onder andere IDEXX, Allshare, Nutanix en ADSE.

 

Met deze recente aankoop heeft SebaldInvest het acquisitiebeleid van de Royal Properties Group voor Nederland in hoog tempo verder vormgegeven. Met bijna 100 miljoen euro aan acquisities in zes maanden tijd bestaat de Nederlandse portefeuille momenteel uit 40.000 m2 kantoren, 50.000 m2 retail en diverse residentiële herontwikkelingsposities. 

Reageer op dit artikel