nieuws

Royal Properties koopt drie Praxis-bouwmarkten

Beleggingen

Royal Properties Group heeft de Praxis-vestigingen in Alkmaar, Purmerend en Nijmegen gekocht. Deze bouwmarkten, waaronder een Praxis Megastore, hebben een totaal bruto metrage van 17.500 m2.

Royal Properties koopt drie Praxis-bouwmarkten

Verkoper werd geadviseerd door VMBS Advocaten, H2H Notaris en Stibbe Advocaten. SebaldInvest vertegenwoordigde de koper en CMS advocaten trad op als zijn juridisch adviseur.

De Royal Properties Group bouwt in snel tempo een gespreide beleggings- en ontwikkelingsportefeuille in Nederland op. In de afgelopen zes maanden heeft SebaldInvest voor rond de 60 miljoen euro aan acquisities voor de groep gerealiseerd. SebaldInvest noemt de aankoop ‘een logisch vervolg op de expansie van de activiteiten’. In Nederland is de groep o.a. eigenaar van de Parnassus Tower in Amsterdam, de Kwinkelier in Bilthoven en van een gespreide retailportefeuille van 18.000 m2. Daarnaast zijn in de afgelopen periode diverse ontwikkelingsposities ingenomen, waaronder als laatste aankoop en de beoogde residentiële herontwikkeling aan de Anton Philipsweg in Hilversum. 

 

Reageer op dit artikel