nieuws

OVG verkoopt kantoren De Bordewijk en Signum

Beleggingen

OVG Real Estate heeft de verzamelkantoorgebouwen De Bordewijk in Den Haag en Signum in Delft verkocht aan Bryant Park Netherlands Acquisition 1, een fonds van MCAP Global Finance (UK).

OVG verkoopt kantoren De Bordewijk en Signum

Dat maakte de vastgoedonderneming 11 februari bekend. De koper betaalde 3.684.000 euro voor de Bordewijk en 7.929.000 euro voor Signum, zo blijkt uit de akten van levering.

In De Bordewijk aan Bordewijklaan 3-9 in Den Haag was de Nederlandse Hartstichting gevestigd. Na het ontwikkelen van een nieuw kantoorpand voor de Hartstichting heeft OVG Real Estate De Bordewijk gerenoveerd. Zittende huurders zijn De Obesitas Kliniek, FIT & Well en Stichting Koninklijke Visio. Het gebouw omvat 3.200 m2 kantoorruimte met veertig parkeerplaatsen.

Kantoorgebouw Signum staat in het Delftechpark in Delft en is in gebruik bij verschillende partijen, waaronder hoofdhuurder PKF Wallast. Het gebouw omvat 7.400 m2 kantoorruimte met 171 parkeerplaatsen.

NL real estate heeft met DTZ verkoper OVG Real Estate commercieel geadviseerd bij deze transacties. AKD heeft verkoper juridisch geadviseerd. Equity Estate treedt op als investment-manager namens MCAP Global Finance. Greenberg Traurig heeft de juridische advisering voor koper uitgevoerd en CVO International en Hofstede cs hebben koper respectievelijk technisch en milieutechnisch bijgestaan.

Reageer op dit artikel