nieuws

Nedstede koopt 1.500 m2 voorzieningen Pontsteigergebouw

Beleggingen

Nedstede Groep heeft 1.500 m2 aan commerciële ruimten in het Amsterdamse project Pontsteigergebouw gekocht van Ontwikkelingscombinatie Amsterdam Arche.

De voorzieningen komen in de plint van het nieuwbouwproject met 366 appartementen in de Houthaven. In deze plint is ruimte voor verschillende publieke voorzieningen en horeca. Ontwikkelingscombinatie Amsterdam Arche is een samenwerking van Dura Vermeer Vastgoed en M.J. de Nijs Projectontwikkeling. Nedstede is onder andere eigenaar van bekende Amsterdamse horeca zoals het College Hotel, Panama en Odeon.

Nedstede zal aan de zuidzijde en westzijde van het gebouw zoeken naar geschikte horecafuncties. Het ruime terras aan de zonzijde van het gebouw in combinatie met de privé-haven leent zich hier volgens Nedstede uitstekend voor. Vanaf de zomer van 2018 kunnen de bewoners van Pontsteiger en de Houthavens gebruik maken van de nieuwe faciliteiten. Welke invulling het definitief zal worden, moet de komende periode gaan uitwijzen. Verschillende partijen hebben zich gemeld, aldus Nedstede.

Reageer op dit artikel