nieuws

Montea koopt dc in Eindhoven

Beleggingen

Montea heeft voor 18 miljoen euro een distributiecentrum verworven in Eindhoven – Acht. Het gebouw omvat 16.700 m2 opslagruimte en 435 m2 kantoorruimte, het terrein beslaat 36.200 m2.

Dat meldt het beursgenoteerde, Belgische logistieke vastgoedbedrijf. Gezien de goede ligging en de flexibele indeling van het gebouw in vier units, is dit distributiecentrum volgens het bedrijf uitermate geschikt voor fijnmazige distributie en e-commerce-doeleinden.

Het gebouw wordt verhuurd met een triple net huurcontract voor een vaste duurtijd van 15 jaar. Deze transactie vertegenwoordigt een investering van ongeveer 18 miljoen euro en een netto aanvangsrendement van 6,60 procent. Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars partner in Dynamis  bracht de transactie tot stand namens Montea.

 

Reageer op dit artikel