nieuws

M7 stoot twee bedrijfspanden Eindhoven af

Beleggingen

M7 EREIP II Dutch Propco 1 heeft twee bedrijfspanden met kantoorruimte in Eindhoven verkocht aan SRCS Beheer. Het gaat om een koop voor eigen gebruik.

De twee panden liggen op bedrijventerrein Esp aan Esp 119 en Esp 121. Het pand aan Esp 119 bestaat uit 855 m2 bedrijfsruimte, 276 m2 kantoorruimte en 225 m2 verhard binnenterrein. Het andere complex telt 869 m2 bedrijfsruimte, 433 m2 kantoorruimte en 675 m2 verhard buitenterrein. De panden liggen op een perceel van 5.115 m2.

Koper SRCS Beheer huurde het pand aan Esp 119 al voor een van zijn werkmaatschappijen Applied Micro Electronics. SRCS heeft beide panden gekocht voor uitbreiding van haar bedrijfsactiviteiten. Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, trad op namens verkoper, M7 EREIP II Dutch Propco 1. Huijbregts Vastgoed Projecten begeleidde de transactie namens koper.

Reageer op dit artikel