nieuws

M7 Real Estate koopt voor 19,3 miljoen kantoren

Beleggingen

M7 Real Estate heeft voor 19,3 miljoen euro drie kantoren gekocht in een sale-and-lease-backtransactie met Honopa.

Het gaat om kantoren in Papendrecht (Noordhoek 37), Alblasserdam (Kelvenring 48) en Haarlem (Waarderweg 40) met een totale verhuurbare vloeroppervlakte van 14.200 m2. M7 Real Estate plaatst het vastgoed in het fonds EREIP II General Partner. De kantoren worden langdurig gehuurd door Iv-Groep, een dochteronderneming van Honopa.

Iv-Groep is een ingenieurs- en consultancybureau dat wereldwijd actief is. Het hoofdkantoor staat in Papendrecht. In totaal heeft Iv-groep acht kantoren in Nederland. De overige vijf – geen onderdeel van de nu gesloten transactie – staan in Amsterdam, Almere, Arnhem, Nieuwegein en Sliedrecht. Savills, Improved Corporate Finance en NautaDutilh adviseerden Honopa bij deze beleggingstransactie.

 

Reageer op dit artikel