nieuws

Flow Amsterdam verkocht aan Catella

Beleggingen

Green heeft de winkelplint met restaurants en ondergrondse parkeergarage aan de Europaboulevard in Amsterdam, die lokaal bekend staat als Flow Amsterdam, verkocht aan Catella Real Estate. Die betaalde er ruim 26 miljoen euro voor.

Het gebouw heeft 7.300 m2 verhuurbare vloeroppervlakte. De begane grond en eerste verdieping zijn in gebruik als winkelruimte en restaurants en de bovengelegen verdiepingen als onderwijsruimte voor het ROC van Amsterdam. De winkelruimte wordt gehuurd door Fit for Free, Hans Struijk, Action en Dirk van den Broek. De restaurants die in Flow Amsterdam zijn gevestigd zijn Vandaag en De Kreeftenbar. De ondergrondse parkeergarage bevat 172 parkeerplaatsen. Het pand ligt tegenover de RAI. 

 

Catella Real Estate werd bij de aankoop geadviseerd door DLA Piper en Savills. Green werd geadviseerd door Cushman & Wakefield.

 

Reageer op dit artikel