nieuws

Failliete Royal Invest Europe-portefeuille verkocht

Beleggingen

Het kantorencomplex aan de Schepersmaat 4 in Assen is verkocht door de curator in het faillissement van de Royal Invest Europe-portefeuille. Daarmee is de totale portefeuille met 80.000 m2 vastgoed verkocht.

Dat schrijft DTZ Zadelhoff die de curator bij de verkopen adviseerde. Het object op het bedrijventerrein Schepersmaat II bestaat uit een kantoorgebouw met elf aan elkaar verbonden kantoorgebouwen van twee tot drie bouwlagen. In totaal gaat het om 18.547 m2 kantoorruimte. De koper, een particuliere belegger, is voornemens het complex te gaan transformeren. Met de verkoop van dit object zijn alle zeventien objecten uit het Royal Invest Europe-faillissement verkocht.

DTZ Zadelhoff had de opdracht om de curator te begeleiden bij de afwikkeling van de Royal Invest Europe-beleggingsportefeuille. De totale portefeuille met diverse kantoor- en bedrijfsruimten had een oppervlakte van 80.000 m2 en is verkocht aan diverse eigenaar-gebruikers, (particuliere) beleggers en ontwikkelaars. De zeventien objecten lagen verspreid over veertien steden: Alkmaar, Amsterdam, Assen, Badhoevedorp, Beverwijk, Hengelo, Hilversum, Hoofddorp, Leeuwarden, Lelystad, Roermond, Utrecht, Vianen en Woerden.

De curator, Jan Padberg van HVG Advocaten & Notarissen LLP, werd bij de transacties geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

Reageer op dit artikel