nieuws

Deutsche AM positief over Nederlandse vastgoedmarkt

Beleggingen

Deutsche Asset Management (Deutsche AM) heeft de vooruitzichten voor de Nederlandse vastgoedmarkt verhoogd van ‘neutral’ naar ‘overweight’.

Deutsche AS was jarenlang niet zo te spreken over de Nederlandse markt vanwege de zwakke economie en het overaanbod aan vastgoed. Nu ziet het er veel beter uit, schrijft de belegger in een bericht over de Nederlandse markt. Deutsche AM adviseert de focus te richten op Amsterdam en noemt de Zuidas, de IJ-oevers, Amstel Station en de noordelijke delen van Zuid-Oost. Gemakkelijke toegankelijke submarkten als Sloterdijk en Diemen hebben veel transformaties gezien van kantoor naar hotels en studentenhuisvesting. Deze transformaties werken niet in in plaatsen als Hoofddorp en Amstelveen, die niet goed toegankelijk zijn met openbaar vervoer.

De prijzen van vastgoed in Nederland zijn wel gestegen de afgelopen tijd, maar voor de gevraagde prijzen wordt wel waarde geboden, vindt Deutsche AM.  

Deutsche AM heeft een beheerd vermogen van 777 miljard euro. 

Reageer op dit artikel