nieuws

CBRE GI koopt NoMa House op Zuidas

Beleggingen

CBRE Global Investors heeft het kantoorgebouw NoMA House in Amsterdam gekocht, namens het CBRE Dutch Office Fund. De verkoper is de ontwikkelcombinatie SAX Vastgoed, een initiatief van Maarsen Groep en Beheer Brouwershoff.

CBRE GI koopt NoMa House op Zuidas

Het kantoorgebouw ligt aan de Amsterdamse Zuidas. NoMA House is een turnkey ontwikkeling van 12.892 m2 kantoorruimte, 625 m2 winkelruimte en 68 ondergrondse parkeerplaatsen. Het gebouw is elf verdiepingen hoog en ligt op de hoek van de Gustav Mahlerlaan en Parnassusweg.

De bouw is inmiddels gestart en de geplande opleverdatum is oktober 2017. NoMA House is na oplevering een kwalitatief hoogwaardig multi-tenant gebouw, waarvan het ontwerp is afgestemd op de eisen van hedendaagse huurders. Daarnaast is in het ontwerp en tijdens de bouw de Breeam Excellent-standaard meegenomen.

NoMA House zal deel uitmaken van het CBRE Dutch Office Fund, een niet-beursgenoteerd vastgoedbeleggingsfonds beheerd door CBRE Global Investors. De beleggingsstrategie van het fonds is om te investeren in hoogwaardige kantoorgebouwen op tien hotspots in Nederlands.

DTZ Zadelhoff adviseerde de verkopers.

Reageer op dit artikel