nieuws

Van der Vorm koopt winkelcentrum Van Kralingen

Beleggingen

Van der Vorm Vastgoed heeft winkelcentrum Van Kralingen van 5.700 m2 in de gelijknamige Rotterdamse wijk gekocht van FiduVast Vastgoed Groeifonds uit Arnhem.

Het in 2014 opgeleverde complex aan de Lusthofstraat bestaat uit 5.700 m2 winkelruimte, onder andere verhuurd aan Albert Heijn, Hema, Aldi, Kruidvat en Wibra. Parkeren kan in de ondergelegen openbare garage. Daarnaast zal Van der Vorm participeren in FiduVast en wordt een nadere samenwerking onderzocht.

FiduVast Vastgoed Groeifonds is recent gestart met de transformatie van het voormalige Royal Haskoning hoofdkantoor in Nijmegen tot Estel Residence. In het monumentale pand worden 62 luxe appartementen gerealiseerd, waarvan ruim de helft is verkocht. De aankoop past in de strategie van Van der Vorm Vastgoed om haar portefeuille te versterken door rotatie, (her)ontwikkeling, internationalisering en diversificatie. Recent heeft de belegger een hotel met een A1-winkel in Utrecht, drie appartementencomplexen in Londen en een appartementencomplex in Parijs aangekocht.

Van der Vorm Vastgoed is een private vastgoedonderneming gevestigd in Rotterdam met een (inter)nationale vastgoedportefeuille bestaande uit woningen, kantoren en winkels. Daarnaast ontwikkelt Van der Vorm Vastgoed ten behoeve van de eigen portefeuille. De onderneming belegt in vastgoed in Nederland, Frankrijk, Engeland en Polen.

Reageer op dit artikel