nieuws

Union Street koopt voor ruim 14 miljoen kantoren

Beleggingen

Vastgoedfondsen Union Street Foxtrot en Zulu hebben de FNV Office Portfolio verworven voor 14,262 miljoen euro. Dat blijkt uit gegevens van het Kadaster.

Eigenaar van de vastgoedfondsen is Monarch Alternative Capital. Verkoper van de portefeuille is Ech, een aan de Herikerbergweg in Amsterdam Zuidoost gevestigde bv. De portefeuille bestaat uit vier kantoorgebouwen van in totaal 26.418 m2 in Amsterdam aan Naritaweg, in Rotterdam aan Pegasusweg, in Bergen op Zoom aan Jacob Obrechtlaan en in Groningen aan Leonard Springerlaan.  

De kantoorruimte is onder andere verhuurd aan FNV. Het grootste kantorencomplex bevindt zich in Rotterdam met een oppervlakte van 10.181 m2.  De prijzen voor de afzonderlijke kantoren bedragen voor Rotterdam 4,96 miljoen euro Amsterdam 4,34 miljoen euro, voor Groningen 2,854 miljoen euro en voor Bergen op Zoom 2,11 miljoen euro.

Verkoper werd geadviseerd door Savills en Houthoff Buruma. Koper werd geadviseerd door Spring Real Estate en Loyens & Loeff.  

 

Reageer op dit artikel