nieuws

Triuva koopt 8.000 m2 vastgoed centrum Amsterdam

Beleggingen

Triuva Kapitalverwaltungsgesellschaft heeft gebouw Geelvinck van 8.000 m2 met zestig inpandige parkeerplaatsen aan Singel 540 in Amsterdam gekocht van Ivy Group. De Duitse belegger koopt het vastgoed namens een pensioenfonds.

Eerder had Ivy Group het pand gekocht van fondsmanager Annexum. Het gebouw omvat kantoor- en winkelruimte. Triuva gaat het gebouw grondig herontwikkelen naar hoogwaardige kantoor- en winkelruimte. Het heeft daartoe Ivy Group als partner aangesteld. Het gebouw beschikt over grote kantoorvloeren van 1.300 m2, volgens de nieuwe eigenaar uniek voor het Amsterdamse centrum.

Nadorp Investment Services adviseerde Triuva bij deze aankoop. Juridisch advies kreeg de koper van CMS, PwC, technisch advies kwam van DVPC en Deerns. Verkoper Ivy Group werd juridisch begeleid door Eversheds.

 

Reageer op dit artikel