nieuws

Panta Rhei kocht 305 woningen in Rijswijk en Eindhoven

Beleggingen

De belegging van bijna 50 miljoen euro door Panta Rhei Properties 1 in drie wooncomplexen betreft 143 huurappartemen in twee complexen in Eindhoven en 160 woningen in Rijswijk.

Panta Rhei kocht 305 woningen in Rijswijk en Eindhoven

De 143 huurappartementen in Eindhoven liggen in de twee wooncomplexen De Hoeve en Wilgenhof met parkeergarage aan respectievelijk Kloosterdreef/Imkerstraat 2 en Schalmstraat 2. Verkoper was de Stichting Vitatlis Zorg Groep.

Het betreft eenvoudige tot luxe 2- tot 4-kamerappartementen geschikt voor zelfstandig wonende ouderen. De koopsom bedroeg 24,625 miljoen (Kadaster), exclusief een bedrag van 273.938 euro voor de levering van twee woningen onder opschortende voorwaarde dat de bestaande zorg-huurovereenkomst wordt gesplitst in een huur- en zorgcontract.

In Rijswijk gaat het om 160 woningen aan Clavecimbellaan 193-513. Het complex bestaat uit woningen van 110 tot 165 m2, 58 parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage en 100 parkeerplaatsen op eigen terrein. De koopsom bedroeg 23,85 miljoen euro (Kadaster). Verkoper was de Stichting Administratiekantoor Woningfonds Oud-Zuid.

Reageer op dit artikel