nieuws

Nieuwe eigenaar plant renovatie De Bothoven

Beleggingen

Woningcorporatie De Woonplaats heeft winkelcentrum de Bothoven in Enschede verkocht aan de particuliere belegger OrangeVast in Emmen. De nieuwe eigenaar plant een renovatie, schrijft dagblad Tubantia.

Onderdeel van het plan is een beperkte uitbreiding van het winkelcentrum op aangrenzend perceel van 3,4 hectare aan de Lage Bothofstraat dat door OrangeVast is aangekocht. Elders in het winkelcentrum zal ruimte verdwijnen, waardoor het winkeloppervlak circa 5.400 m2 blijft. De plannen zijn ontwikkeld door SOM= uit Oldenzaal.

Supermarkt Emté en de diervoederdiscount Jumper hebben volgens de krant aangegeven te zullen blijven. Onduidelijkheid is er nog over Scapino, een vestiging van de failliete keten die onlangs werd overgenomen door schoenwinkelketen Ziengs.

De verkoop is in opdracht van De Woonplaats gerealiseerd door Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars uit Enschede.

Reageer op dit artikel