nieuws

Merin verkoopt vier gebouwen

Beleggingen

In de eerste week van 2016 heeft Merin vier van haar niet-strategische gebouwen verkocht aan verschillende partijen. De opbrengst wordt gebruikt voor investeringen in andere gebouwen.

De Kooikersweg 1c in Den Bosch en Wethouder van Eschstraat 1 in Oss zijn beiden verkocht aan Certitudo Capital voor de woningherontwikkeling van haar iResidence portefeuille. De gebouwen aan de Varkensstraat in Arnhem en de Fleminglaan in Rijswijk zijn aan particuliere ondernemers verkocht.

Merin zal de opbrengst van deze transacties gebruiken voor investeringen in andere gebouwen uit haar portefeuille. En dan met name voor de verdere uitrol van haar van haar flexibele kantorenconcept, de  zogenoemde boetiekkantoren. Er zijn al boetiekkantoren gevestigd in onder andere  Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch en Apeldoorn.

Reageer op dit artikel