nieuws

Horaplantsoen 12-18 in Ede verkocht aan particuliere belegger

Beleggingen

Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft met een particuliere belegger overeenstemming bereikt over de verkoop van een kantoorpand ter grootte van 3.736 m2 met parkeerterrein (120 plaatsen) aan Horaplantsoen12-18 in Ede. Koper is Stichting Bewaarder Steadfast Beleggingen, ook uit Ede, die 1.475.000 euro (Kadaster) betaalde.

Huurders in het pand zijn KEMA Rail Transport Certification en Cordaet Personenschade. SBB is verantwoordelijk voor het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, het onderhouden van de kwalificatiestructuur mbo en het verzorgen van arbeidsmarkt-, bpv- en doelmatigheidsinformatie.

Parc Makelaars uit Rotterdam begeleidde de transactie voor SBB, de koper werd geadviseerd door Cuperus Vastgoed Ede.

 

 

Reageer op dit artikel