nieuws

Altera Vastgoed koopt nieuwbouw Hilversum

Beleggingen

Altera Vastgoed heeft 55 appartementen in een nieuwbouwproject in Hilversum gekocht van Novaform Vastgoedontwikkelaars.

De partijen hebben daartoe een koopovereenkomst getekend. Het project wordt gerealiseerd op de hoek van de Van Linschotenlaan en de Oosterengweg. Het projectplan, dat voorheen bekend stond als Kop van Hilversum, is medio 2015 door Dudok Wonen verkocht aan Novaform. Novaform heeft het project in nauwe samenwerking met Altera uitontwikkeld. Onder meer de plattegronden en de balkons zijn verder geoptimaliseerd.

Altera neemt alle appartementen in belegging. Het gebouw telt tien verdiepingen met drie- en vierkamerappartementen, die variëren in oppervlakte van 64 tot 126 m2. De appartementen worden verhuurd in het middensegment.

Het project wordt gepositioneerd onder de naam Belvedère, wat verwijst naar het uitzicht over Hilversum en de bosrijke omgeving. Altera vult hiermee de woningportefeuille aan in een van de gewenste kerngebieden in de Randstad. De bouwstart wordt eind eerste kwartaal van 2016 verwacht, de oplevering staat gepland in het derde kwartaal van 2017.

 

Reageer op dit artikel