nieuws

Altera koopt 86 appartementen op Zeeburgereiland

Beleggingen

Altera Vastgoed koopt van TBI-bedrijf Synchroon tenminste 86 vrijesectorappartementen in Blok 10 op Zeeburgereiland in Amsterdam. De ondernemingen hebben daarvoor een overeenkomst getekend.

Altera koopt 86 appartementen op Zeeburgereiland

Blok 10 omvat drie woongebouwen met in totaal 158 appartementen op een gemeenschappelijke garage. Ook is er ruimte voor een horecavestiging in de plint. Het project van Synchroon moet verrijzen in het hart van Zeeburgereiland bij de te ontwikkelen Urban Sport Zone.

Synchroon werkt het plan in samenwerking met Altera verder uit. Het ontwerp is in handen van Arons en Gelauff architecten uit Amsterdam. De bouw begint naar verwachting in het derde kwartaal van 2016.

De door Altera te verhuren appartementen krijgen twee of drie kamers en een balkon. De oppervlakten lopen uiteen van 58 tot 97 m2. De appartementen worden verhuurd in het middensegment. Synchroon verwacht dat de koopwoningen voor de zomer van 2016 op de markt komen.

 

Reageer op dit artikel