nieuws

Stena Realty verkoopt kantoor Nieuwezijds Voorburgwal

Beleggingen

Stena Realty heeft zijn multi-tenant kantoorgebouw aan de Nieuwezijds Voorburgwal in het centrum van Amsterdam begin april verkocht aan de Nationale Politie. Het kantoor van 2.500 m2 was eind jaren negentig onderdeel van de gehele ontwikkeling van de Nieuwezijds Kolk. Stena Realty verwierf het gebouw in 2005. Het kantoorgebouw was ten tijde van de verkoop volledig verhuurd.

Stena Realty verkoopt kantoor Nieuwezijds Voorburgwal

De nieuwe eigenaar, de Regionale Eenheid Amsterdam van de Nationale Politie, zal het gebouw op termijn gaan gebruiken als vestiging voor de eigen organisatie. De aankoop is onderdeel van een efficiëntieslag en besparing. Tegelijkertijd verbetert de Nationale Politie hierdoor de zichtbaarheid. Er zijn voor alle betrokken partijen goede condities overeengekomen.

Stena Realty handelde zelfstandig in deze verkoop. De Nationale Politie werd bijgestaan door DTZ Zadelhoff. CBRE behartigde de belangen van huurder Regioplan.

Reageer op dit artikel