nieuws

Engelsen kopen jachthaven in Drimmelen

Beleggingen

Yacht Havens Group/Castle Marinas, een exploitant van jachthavens uit Engeland, heeft de nieuwe jachthaven in Drimmelen per 10 april in een activa-passiva transactie overgenomen.

De jachthaven ligt aan de rivier de Amer bij Nationaal Park De Biesbosch.

De jachthaven, die 37 kadastrale percelen omvat, bestaat uit drie clubhuizen, twee restaurants, twee kantoorpanden, een toiletgebouw, enkele bedrijfspanden, een hellingbaan en meerdere parkeerplaatsen. Er zijn ongeveer 1400 ligplaatsen in de haven, die een totale grootte heeft van 20,85 hectare.

De koper werd bij deze transactie juridisch bijgestaan door BarentsKrans (Michiel Martin en Jeffrey Koenecke), samen met corporate finance boutique Chestnut en BDO als belastingadviseurs. Verkoper Biesbosch Marina Drimmelen werd juridisch bijgestaan door Ploum Lodder Princen. Een koopprijs is niet bekend gemaakt.

Reageer op dit artikel