nieuws

DHG koopt Ferro-terrein in Rotterdam

Beleggingen

DHG heeft van Ferro Holland het leegstaande voormalige Ferro-terrein in Rotterdam verworven. Het terrein van 33.460 m2 ligt op bedrijventerrein Nieuw-Mathenesse aan de Van Helmontstraat 20-22. Dat is ter hoogte van de Vierhavenstraat, waar het project Park Boulevard opgeleverd is.

DHG koopt Ferro-terrein in Rotterdam

Het hele gebied zal de komende jaren (her)ontwikkeld worden tot een nieuwe stedelijke plek met het ambitieniveau van het Lloydkwartier, de Mullerpier en de Kop van Zuid in Rotterdam.

Op het terrein is, naast een stalen gashouder van 3.500 m2 die vergelijkbaar is met de Gashouder in Amsterdam, 6.400 m2 bedrijfsruimte, 6.000 m2 kantoorruimte en 6.300 m2 verhard buitenterrein beschikbaar voor de verhuur, plus 120 parkeerplaatsen. DHG zal het terrein ontwikkelen en praat met diverse partijen over de toekomst van het industriële complex.

Colliers International en Simmon&Simmons traden op namens verkoper Ferro Holland.      

Reageer op dit artikel