nieuws

DHG koopt 12.500 m2 winkelruimte

Beleggingen

Vastgoedonderneming DHG uit Schiedam heeft onlangs aan de woonboulevard in Roden drie winkelcomplexen met 285 bijbehorende parkeerplaatsen gekocht van Modulus Vastgoed uit Rijswijk. De totale omvang van de winkelruimte bedraagt 12.500 m2. Het object telt vier huurders: Gamma (Van Neerbos Bouwmarkten), Tuincentrum Roden, Gevel & Huis en Meubel Direct.

DHG koopt 12.500 m2 winkelruimte

Het complex, bestaande uit drie afzonderlijke gebouwen van ongeveer tien jaar oud met een gemeenschappelijk parkeerterrein, ligt aan de Westeresch 1-11 aan een woonboulevard op bedrijventerrein Roden. Ten tijde van de aankoop kampte één van de gebouwen met een latente leegstand van ongeveer 1.500 m2 op de eerste verdieping en waren de huurcontracten aflopend. Door twee huurders te adviseren en begeleiden bij herindelingsmogelijkheden en in alle gebouwen te investeren, werd de leegstand opgevuld. Alle huurcontracten zijn verlengd met tien en zeven jaar.

Reageer op dit artikel