nieuws

Bouwinvest verkoopt woningen en winkels Roermond

Beleggingen

Bouwinvest heeft een woning- en winkelcomplex in Roermond verkocht aan Hedex Vastgoed uit Echt. Het gaat om 41 appartementen, 1.245 m2 winkelruimte en veertien parkeerplaatsen in het centrum van Roermond, tegenover het Theaterhotel. Partijen willen geen verkoopprijs bekendmaken.

Bouwinvest verkoopt woningen en winkels Roermond

Bouwinvest verkocht het vastgoed namens Bouwinvest Dutch Institutional Residential Fund en Bouwinvest Dutch Institutional Retail Fund. De verkoop van deze appartementen past in de visie van het Residential Fund. Ze wil door dynamisch portefeuillebeleid de portefeuille verjongen. De komende maanden verwacht Bouwinvest nog een aantal verkopen af te ronden. Jones Lang LaSalle trad bij deze transactie op als commercieel adviseur van Bouwinvest. De juridisch adviseur van verkoper was De Brauw Blackstone Westbroek. De verkoop heeft plaatsgevonden via een besloten, gestructureerd verkoopproces waarvoor een beperkt aantal kopers is geselecteerd.        

Reageer op dit artikel