nieuws

Aafje verkoopt kantoorgebouw in Zwijndrecht

Beleggingen

Zorgverlener Aafje heeft per 1 april 2013 haar kantoorobject aan het IJsselmeer 30 in Zwijndrecht verkocht aan TresInvest, een particuliere belegger. Het gebouw, dat ongeveer 2.050 m2 kantoorruimte omvat, deed tot voor kort dienst als een van de twee hoofdkantoorlocaties van Aafje.

Aafje verkoopt kantoorgebouw in Zwijndrecht

Na de verkoop beschikt Aafje nog over één centraal hoofdkantoor in Rotterdam. Als uitbreiding op deze locatie huurde Aafje eerder deze maand ongeveer 1.200 m2 kantoorruimte aan in gebouw Alexanderhof aan de Marten Meesweg 147 in Rotterdam.

TresInvest heeft voor het gebouw aan het IJsselmeer een langjarig huurcontract afgesloten met FRS Fietsen. De nieuwe huurder gaat het gebouw, na een grondige aanpassing en renovatie, gebruiken als winkellocatie.

Aafje werd zowel bij de verkoop- als bij de huurtransactie begeleid door een integraal team van CBRE.          

Reageer op dit artikel