nieuws

De Alliantie koopt complex in Amsterdam West

Beleggingen

De Alliantie en Van Wijnen Projectontwikkeling West tekenden onlangs een koop-/realisatieovereenkomst voor bouwblok E binnen project Kwintijn in Amsterdam West. Het totale project bestaat uit 306 ondergrondse parkeerplaatsen, 174 appartementen en 700 m2 commerciële ruimte.

De Alliantie koopt complex in Amsterdam West

Project Kwintijn ligt aan de Bilderdijkkade, naast rijksmonument ‘Tramremise De Hallen’. De Alliantie koopt 56 appartementen voor de sociale sector en 500 m2 commerciële ruimte. Het gebouw wordt in zijn geheel verhuurd aan De Blijf Groep voor de huisvesting van een opvanghuis, waar mensen die te maken hebben met huiselijk geweld terecht kunnen voor advies, hulpverlening en tijdelijke opvang.

Eerder verkocht Van Wijnen binnen het project al 180 parkeerplaatsen aan de gemeente Amsterdam en 69 appartementen en parkeerplaatsen aan Altera Vastgoed. De overige appartementen en parkeerplaatsen zijn bestemd voor de vrije verkoop. Deze begint in de tweede helft van dit jaar. Van Wijnen Haarlemmermeer begint medio april 2013 met de bouw van Kwintijn.

Reageer op dit artikel